Bli vikar - Ethos Bemanning
163
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-163,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Bli vikar

Vil du bli en av våre medarbeidere?

Vi er alltid på utkikk etter gode medarbeidere og kan hjelpe deg som drømmer om å jobbe i barnehage. Ethos Bemanning sikrer kvalitet og trygghet gjennom grundige intervjuer, oppstartskurs, oppfølging og veiledning ved behov.

 

Bli med å bidra til en flott barnehagehverdag, for store og små!

Vi tilbyr lønn etter tariff og bruker et profesjonelt system for registrering av timer og lønnsføring. Vurderer du om det å jobbe i barnehage kan være noe for deg, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Vi setter gjerne av tid til en samtale med deg.

 

Ethos Bemanning tilbyr et grundig oppstartskurs. Kurset holdes av erfarne barnehagelærere som gir nyttig informasjon, råd, tips og innføring i flere viktige barnehagerelaterte emner. Vi er tydelige på forventninger, slik at du blir best mulig forberedt på barnehagehverdagen. Målsettingen er at du skal føle deg tryggere, kunne bidra aktivt på jobb i barnehage fra første stund og oppleve mestringsfølelse. Som medarbeider hos Ethos Bemanning får du tilbud om førstehjelps- og kurs i andre aktuelle temaer. Du blir tett fulgt opp med jevnlige besøk av rådgiver, når du ute i oppdrag. Vi ønsker at du skal trives hos oss og lykkes på jobb.

Er du eksisterende kunde eller medarbeider?