Våre vikarer - Ethos Bemanning
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Våre vikarer

Grundige intervjuer

Ethos Bemanning sikrer god kvalitet gjennom grundige intervjuer  av aktuelle kandidater i ansettelsesprosessen. Vi søker kontinuerlig etter nye medarbeidere og utvider stadig staben vår. Ta kontakt om du ønsker å bli en av oss!

Bakgrunnssjekk

Ethos Bemanning sørger alltid for at gyldig politiattest er fremvist før oppstart. Vi sjekker også referanser fra tidligere arbeidsgivere. Våre medarbeidere og kunder skal føle seg godt ivaretatt.

Oppstartskurs

Alle våre medarbeidere er med på vårt oppstartskurs før de tilbys oppdrag hos våre kunder. Kurset holdes av erfarne barnehagelærere som gir nyttig informasjon, råd, tips og innføring i flere viktige barnehagerelaterte emner. Målsettingen er at våre ansatte skal kunne bidra aktivt på jobb i barnehage, fra første stund.

Rammeverk

Våre medarbeidere får kjennskap til Lov om barnehager og Rammeplan for Barnehager. Disse setter rammeverket for hvordan arbeid i barnehager skal utføres m.m. De har også kjennskap til taushets- og opplysningsplikt som følger av lovverket og signerer en taushetserklæring ved oppstart.

Første dag i ny barnehage

Vikarer fra Ethos Bemanning møter godt forberedt. De har fått informasjon om – og innføring i forventninger, førsteinntrykk, bekledning inne og ute i forhold til årstid og vær og hva som skjer i løpet av en barnehagedag. Våre medarbeidere er valgt ut med fokus på egnethet og motivasjon for å jobbe med barn. Vi ønsker ansatte som virkelig vil bidra i en travel barnehagedag, som tør å by på seg selv og gir det lille ekstra.

Kunnskap gir trygghet

Kunnskap gir trygghet og mestring. Vi har Oppstartskurs før man sendes ut i jobb og arrangerer fagkvelder med ulike temaer. Våre ansatte tilbys førstehjelpskurs som vi arrangerer flere ganger i året. Det er viktig for oss at våre ansatte trives og opplever mestring på jobb i en travel barnehagedag. Lykkes de på jobb, lykkes vi som bedrift.

Andre kurstilbud

Ethos Bemanning tilbyr førstehjelpskurs à tre og fire timer, HMS-kurs for ledere og verneombud (obligatorisk 40 timers kurs) Vi har også kurs i relasjonsledelse og kommunikasjon. Ta kontakt med oss for mer info.

Lønn og timeføring

Vi lønner våre medarbeidere etter tariff.  Ethos Bemanning bruker et profesjonelt system for timeføring, godkjenning av timer og fakturering. Det skal være trygt å være ansatt hos oss. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

Vil du jobbe i barnehage?

Vi kan hjelpe deg som drømmer om å jobbe i barnehage. Du får kurs før oppstart, veiledning ved behov og kompetanseheving underveis. Lønn etter tariff.

Er du eksisterende kunde eller medarbeider?