Om Ethos Bemanning - Ethos Bemanning
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Om Ethos Bemanning

Kvalitet fremfor kvantitet

Carine Hjalmarsen
Daglig leder og rådgiver
Tlf. 99 10 10 31
carine@ethosbemanning.no

Britha 1

Britha Sulen Gjerde
Rådgiver
Tlf. 97 12 48 34
britha@ethosbemanning.no

Lene - hjemmeside

Lene Petterson Jensen
Rådgiver
Tlf. 47 34 92 37
lene@ethosbemanning.no

Nina 2

Nina Helen Neprud
Rådgiver
Tlf. 90 20 50 67
nina@ethosbemanning.no

Bakgrunn og erfaring

Carine er utdannet barnehagelærer og har jobbet 9 år i 3 av Drammens kommunale barnehager. De siste 14 årene har hun jobbet med bemanning til barnehager.

Britha er utdannet barnehagelærer og har jobbet 8 år i en av Drammen kommune sine barnehager. Etter at hun sluttet som pedagogisk leder i barnehage, har Britha hatt salgsrelaterte jobber. De siste 8 årene har hun jobbet som produksjonskoordinator. Britha har jobbet som rådgiver hos oss fra høsten 2020.

Lene er utdannet barnehagelærer og har 18 års erfaring som pedagogisk leder fra kommunal og privat barnehage i Drammen. Lene har jobbet med både små og store barn. Hun har også mye erfaring med veiledning av foreldre og ansatte.

Nina er utdannet barnehagelærer og har jobbet 20 år i private barnehager i Asker og Drammen. Hun har erfaring fra ulike stillinger og har jobbet med alle aldersgrupper. De siste 11 årene har hun vært pedagogisk leder på avdeling. Nina har mye erfaring med veiledning av ansatte og foreldre.

Ethos Bemanning ble etablert høsten 2014 på bakgrunn av erfaring og engasjement for fagområdet barnehage. I januar 2015 startet vi opp og fikk raskt våre første vikaroppdrag fra flere oppdragsgivere. Ethos Bemanning er en nisjebedrift med spisskompetanse på bemanningsløsninger til barnehager. Vår moral er at kvantitet aldri skal gå foran kvalitet! Vi har fokus på den viktigste verdien i en barnehage: Barna.

 

Barnehagene ønsker og trenger gode kvalitetssikrede vikarer. Personer som er egnet, genuint interessert i å jobbe med barn og som kan være med å ivareta omdømmet og kvaliteten til barnehagen.

 

Vi tilbyr kurs i aktuelle temaer som f.eks. førstehjelp. Kompetanseheving gir motivasjon og mestring i en travel barnehagehverdag.

 

Ethos Bemanning tar samfunnsansvar. Vi øremerker hver dag et beløp for hver ansatt vi har ute i oppdrag og donerer to ganger i året. I høst har vi valgt å bli barnerettsfadder for Stine Sofies Stiftelse. Vi ønsker å være en bidragsyter og støtte den fantastiske jobben stiftelsen gjør for barn, som utsettes for vold og overgrep. Som kunde av – og ansatt i Ethos Bemanning er også du med å gjøre en forskjell.

Filosofien bak Ethos Bemanning

Hva er Ethos Bemanning opptatt av?

 

Vår visjon: “Vi ivaretar dine verdier”

 

Betyr for oss å være en pålitelig samarbeidspartner for kunder og ansatte. Vi har medarbeidere til å stole på, fordi vi vil at barn skal være trygge i – og foreldre/ foresatte fornøyde med barnehagen sin. Ved å levere godt kvalitetssikrede tjenester ønsker vi å bidra til å opprettholde og ivareta barnehagenes omdømme og ønskede kvalitet.

Konseptet vårt er utarbeidet på bakgrunn av faglig kompetanse og lang erfaring med bemanningsløsninger til barnehage. Vi lytter til kundens ønsker og behov. Vårt hovedfokus er å levere det våre oppdragsgivere bestiller. Som fagpersoner har vi mye kunnskap om hva som skjer i løpet av en barnehagedag. Vår spisskompetanse er vår kvalitetsgaranti. Vi er byrået for barnehager som er opptatt av kvalitet. Ethos Bemanning tar barnehagehverdagen på alvor!

Vi er jevnlig ute på besøk i virksomhetene vi samarbeider med. Ved å ha god lokal kjennskap til våre kunder, har vi et godt grunnlag for å finne den beste kandidaten til våre oppdragsgivere.

Våre kunder og medarbeidere får tett oppfølging av erfarne barnehagelærerutdannede rådgivere. Kvalitet står sentralt i vår bedriftskultur. Den skal ikke gå på bekostning av kvantitet. Våre medarbeidere veiledes ved behov og vi kan tilby kurs i aktuelle temaer. Alle våre oppdragsgivere og ikke minst barna, fortjener engasjerte, tilstedeværende og ansvarsfulle voksenmodeller. Mennesker som er til å stole på.

Vi ivaretar dine verdier!

Er du eksisterende kunde eller medarbeider?